Rätt kläder vid rätt tillfälle

Vi vet hur viktigt det är att ha rätt arbetskläder vid varje enskilt arbetsmoment. Det är en av anledningarna till varför vi driver Bicks så att vi kan förse Sveriges arbetare med rätt kläder vid rätt tillfälle. Vi vill att alla inom bygg och industrin ska få möjligheten att bära riktigt bra kläder. Då blir oftast vardagen avsevärt mycket enklare och arbetaren kan göra sitt jobb mer effektivt och med ett bättre resultat.

Elektrikerns kläder

Vi har många kunder som arbetar som elektriker och el-installatörer. När man är ute i mörker är det extra viktigt att ha varselkläder på sig. Det brukar även vara mörkt när elektrikern är inomhus och jobbar eftersom elen oftast är avslagen. Att synas är en viktigt säkerhet för el-installatören. Några som tycker varselkläder och säkerheten är extra viktig är vår kund i Västerås. Om ni är på jakt efter en duktig hantverkare och elektriker rekommenderar vi att ni tar kontakt med elektriker i Västerås. De sätter säkerheten främst.

Elektriker arbetskläder

Tåligt material

Alla våra kläder görs av kända leverantörer och genom vår långa erfarenhet vet vi att man tjänar på att investera i ordentliga kläder från dag 1. Alla våra kläder görs i tåliga material som passar i både hårda utomhusklimat och för finliret inomhus.

Kläder som andas

För att lyckas med klädvalet behöver även kläderna andas ordentligt. Annars blir det ofta samma känsla som en plastpåse. Om arbetare använder korrekt kläder blir man varken varm eller kall och man kan arbeta utan att bli störd av att det är för varmt eller kallt. Våra duktiga säljare svara alltid på era frågor och kan guida er vad ni behöver. Kontakta oss om ni är osäkra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 − fyra =