Vad är trolöshet mot huvudman?

Nyligen uppdagades det att en anställd hos en av våra samarbetspartners tydligen fifflat med bokföringen och har häktats misstänkt för trolöshet mot huvudman. Sånt känns alltid lite obehagligt även när man själv inte haft något med saken att göra. Bakom fifflet låg tydligen en lång tids spelmissbruk. Vi pratade om det nyligen, all spelreklam som går på tv hela tiden – det borde leda till att fler människor blir spelmissbrukare. Läs mer om detta på den här hemsidan.

Då och då spelar vi lite på fotboll.

På jobbet här brukar vi spela lite på trav och ibland på tipset. En gång i veckan. Den största anledningen till det är nog att de flesta av oss gillar fotboll och sedan tycker många att det är en rolig krydda till vardagen med arbetskompisarna. Vi spelar aldrig om särskilt mycket. Som mest har vi också vunnit sex tusen kronor. Men mest går vi ändå back fast jag tror inte att någon fifflar med kontona för den sakens skull.

Sedan har vi lite glada företagsnyheter. Under nästa år har vi bestämt oss för att utöka vårt sortiment av kvinnokläder. Vi har märkt att det funnits ett stort hål på marknaden där kvinnor under en lång tid har gått runt med kläder som är för stora på ena ledden och för små på den andra. Ibland innebär detta till och med säkerhetsrisker – för långa ärmar som kan fastna i maskiner eller börja brinna till exempel. De senaste åren har det kommit fler alternativ och modeller för tjejer också. Så för några år sedan tog vi in några av dem på prov. Efter ett tag spred sig ryktet och nu tar vi som sagt in ännu fler modeller. Besök oss gärna eller kontakta oss för mer information.

Sist vill vi också passa på att önska alla ett riktigt god fortsättning på det nya året!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 5 =